Qeveria

Endrit Shala – Ministër – Ministria e Tregtisë dhe Industrisë

Image may contain: 1 person, suit

Skender Reçica – Ministër i Punës dhe Mirëqenies Sociale i Republikës së Kosovës

Image may contain: 1 person, suit