Zëvendeskryeministrja e Kosovës, Albulena Balaj-Halimaj ka zhvilluar një bisedë virutale me ambasadorin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë, Philip S. Kosnett.

Zëvendeskryeminstrja ka bërë të ditur se me ambasadorin Kosnett diskutuan për zhvillimet aktuale politike, si dhe për situatën pandemike në vend.

Ambasadorin Kosnett ajo e ka njoftuar edhe për angzhimet e Qeverisë së Kosovës në funksion të rimëkëmbjes ekonomike pas përhapjes së pandemisë.

Postimi i plotë:

Sot pata kënaqësinë të zhvillojë një bisedë virtuale me ambasadorin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë, z.Philip S. Kosnett.
Me ambasadorin Kosnett diskutuam për zhvillimet aktuale politike, si dhe për situatën pandemike në vend.
Ambasadorin e njoftova për angazhimet e Qeverisë së Kosovës në funksion të rimëkëmbjes ekonomike pas përhapjes së pandemisë.
Gjithashtu, diskutuam edhe për procesin e dialogut Kosovë- Serbi ku vlerësova lartë rolin e Shteteve të Bashkuara të Amerikes në këtë proces.
Ambasadorin Kosnett e falënderova për përkrahjen dhe mbështetjen që më ofroi në funksion të kryerjes së detyrave dhe obligimeve që kemi në kuadër të qeverisë së Kosovës.

Sot pata kënaqësinë të zhvillojë një bisedë virtuale me ambasadorin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në…

Posted by Albulena Balaj-Halimaj on Thursday, July 2, 2020