Nisma Socialdemokrate ditën e pestë të fushatës zgjedhore e përmbylli në takimin elektoral me qytetarët dhe simpatizantët në qytetin e Pejës.

Kandidati për kryeministër Fatmir Limaj duke kërkuar mbështetjen në zgjedhjet e 6 tetorit, tha para qytetarëve pejanë se vota për Nismën është bashkim për Kosovën.

Limaj duke aluduar në kundërkandidatët e tij për kryeministër, tha se vendin nuk mjafton vetëm të duhet nëse nuk ka dije për zhvillimin e tij.

Kandidati për kryeministër, po ashtu foli për dialogun me Serbinë, teksa tha se Kosova mund të fitojë vetëm e bashkuar me të gjitha partitë politike.

E, kryetari i Degës së Nismës në Pejë, njëherësh kandidat për deputet në Kuvendin e Kosovës tha se qytetarët e Pejës kanë dhjetëra arsye të mbështesin Nismën dhe kandidatët e saj në zgjedhjet e 6 tetorit.

Sipas tij, Nisma ka dëshmuar se është parti që i rri afër qytetarit e veçanërisht atyre që kanë nevojë për dorën e shtetit.

Gjatë ditës sotme, Nisma kishte tubime elektorale në Klinë dhe Gjakovë.

Image may contain: 5 people, suit
Image may contain: 7 people, people smiling, people standing
Image may contain: 2 people, suit
Image may contain: 14 people, indoor
Image may contain: 2 people, indoor
Image may contain: 2 people, crowd and indoor
Image may contain: 3 people, people standing, shoes and outdoor
Image may contain: 1 person
Image may contain: one or more people, crowd and indoor
Image may contain: 6 people, people smiling, people standing and shoes
Image may contain: 7 people, indoor
Image may contain: 13 people, people smiling, people standing
https://www.facebook.com/FatmirLimajKM/posts/133268594708549?__xts__[0]=68.ARBYH1cszQXv8selcP8EZ1rs9n0uX77aHH8YeTExVN-sU3ZxAN7754Tr-fW18NN-kopZFDcUABTkSuyAmjqpS8sCVuREYlMaGG0GZZ8hfLHAi5iyJduwXl-lQXURxKSOJlu-_Y1cSL7IBypZSX7WmhgvoLpzgzxyODZSKKCwZ0bzGIhq1xVHqkO00xsUZO_7Z3T6oQNs8ZpD-dE0LsYVYT3yTIay8rWTcikJ8m-oGlwC-ii9d8Wj8JGZPgBiP_QMYX21Ic2pVhbgjjkU6YPNqpWsWUQYP2QZabVNaTiPHLiWh8iAw1phFDOfg0ggIyeixW1gFQWbA807L4q7-ThqQpM&__tn__=-R