Nisma Socialdemokrate tubimin e radhës elektoral e ka vazhduar në qytetin e Klinës.

“Në vendlindjen e Mujë Krasniqit dhe qindra dëshmorëve të Kombit, në Klinë nisëm për ditën e sotme tubimet me qytetarët në rajonin e Dukagjinit”, ka thënë kandidati për kryeministër Fatmir Limaj.

Limaj ka thënë se edhe këtu në Klinë, projekti ‘Bashkë për Shtetin’ po përkrahet masovisht.

“Bashkë për Shtetin është nevojë e kohës, është thirrje e qytetarëve për të mirën e vendit. Qytetarët e Klinës duhet të angazhohen që ta kthejmë në festë këtë fushatë elektorale dhe më 6 tetor të festojmë të gjithë për fitoren e madhe të Nismës dhe partnerëve tanë”, ka thënë Limaj.

Image may contain: one or more people, crowd and indoor
Image may contain: 1 person, on stage, standing and indoor
Image may contain: 1 person, crowd
Image may contain: 2 people, people standing and people on stage
Image may contain: 1 person, smiling, on stage, concert and indoor
Image may contain: 5 people, people smiling, people standing and suit
Image may contain: 1 person, standing, crowd and indoor
https://www.facebook.com/FatmirLimajKM/posts/133154231386652?__xts__[0]=68.ARAsbpXxyc55i_VM9lD42zV-Y_1dbiomtKZ0DLmPCDS14poFtiEc1s3D32Ndao6uz2Rnj5TZXQEQRDxqP0TWo5igPTXYmwLYcnUpOpvMs3FKw8l4oMQ04vkVpP6_Twd-YQ0bgL_8Dlkx7vCgJeTzxsV5GJr9IXvm8YihlvfFufwr4I5pWEXK7tSVAh107Zqs_hiCWF4BXhsn1PwsxRWYBqD6Yz6CegsLVdwxGXS3ucSGcWWY8Oi2G16yIxhhJQ6ibCLx3Xxo_GYcstRPRKNFJ7Wbl244u02CPdIjFk2gsPl7fCtD0BEwAhDyl9hcT9wZz5_42pYsWNDG4B2lvG1k6e8&__tn__=-R