Kandidati nga koalicioni NISMA-AKR-PD për kryeministër, Fatmir Limaj, ka thënë se Anamorava i ka thotë po projektit Bashkë për Shtetin”.

“Edhe këtu qytetarët e këtyre dy komunave masovisht janë vënë në përkrahje të projektit tonë, sepse qytetarët anembanë vendit po thërrasin për t’u bërë bashkë e për t’ua zgjidhur hallet e tyre”.

Më poshtë mund ta lexoni shkrimin e plotë të kryetarit Limaj në Facebook.

Anamorava i thotë PO projektit tonë Bashkë për Shtetin!

Gjithnjë e më shumë po zgjerohet harta në mbështetje të projektit të Nismës Socialdemokrate, Bashkë për Shtetin!

Pas Kamenicës e Gjilanit, ndalesa e radhës ishte Vitia ku takuam përkrahësit tanë nga Vitia dhe Kllokoti.

Edhe këtu qytetarët e këtyre dy komunave masovisht janë vënë në përkrahje të projektit tonë, sepse qytetarët anembanë vendit po thërrasin për t’u bërë bashkë e për t’ua zgjidhur hallet e tyre.

Ka ardhur koha të votohet jo kundër dikujt por të mbështetet opsioni ynë, sepse është i vetmi opsion që e forcon vendin.

#VOTO122

Image may contain: 10 people, people sitting, crowd and indoor
Image may contain: 2 people
Image may contain: indoor
Image may contain: 6 people, people sitting
Image may contain: one or more people and indoor
Image may contain: 1 person, standing
Image may contain: 1 person, standing
Image may contain: 1 person, standing
Image may contain: 1 person, standing
Image may contain: 11 people, people smiling, people standing, suit and indoor
https://www.facebook.com/FatmirLimajKM/posts/132796191422456?__xts__[0]=68.ARAAJjDOEhSOT27O4r8gZCkp_a8Y23VCPOs1vW1gbOoeu6sUjM-jqNa6OpOH4FIp_w-ZHYGh0UJIC_2mocjpFiExfzUCUPCS9937MUBho8AWNv3YorD0vxOpoAduWhYvhku-_hsMYfxPsMZ5eKZSfplfUDYuEEZJPnTKdGnlMF5Q_aMtmoA9TtqHCslollzvHQx-u32jYLEh2d135pQFeq0faomCcBQiDyfVlLQGuUFlZaBsIMAypdENbC71akdT62gUgUQGABv8aloCWA1rPujIxp04zZJKfMbrjMQYRG8FUCI1dmNYHVBaoTgpqeQNUJEJd8om5bCxPwIYrGjYPHM&__tn__=-R