Koalicioni NISMA-AKR-PD do të bëjë sonte zyrtarisht hapjen e fushatës zgjedhore. Tubimi më përkrahes dhe simpatizantë të këtyre subjekteve do të bëhet në sallën “1 Tetori”, në Prishtinë.

Përmes një njoftimi dërguar medieve nga NismAs, bëhet me dije se hapja e fushatës do të bëhet në orën 18:00.

I nominuar për kryeministër nga ky koalicion është kreu i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj.

Salla “1 tetori” pritet të mbushet sonte më përkrahës të subjekteve.

https://www.facebook.com/FatmirLimajKM/photos/a.116326099736132/131008164934592/?type=3&theater