Kryetari i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj, është shprehur i kënaqur me mobilizimin dhe entuziazmin e jashtëzakonshëm të strukturave drejtuese të degës së Nismës në Prizren.

“Prizreni, si gjithmonë, edhe këtë radhë, i gatshëm ta vulosë fitoren madhështore të Nismës dhe koalicionit të saj në zgjedhjet e 6 tetorit”, ka shkruar Limaj në llogarinë e vet në “Facebook”.

“Strukturat tona në Prizren janë mobilizuar si kurrë më parë për ta prezantuar projektin tonë Bashkë për Shtetin në çdo cep të Prizrenit”, ka shkruar Limaj.

Image may contain: 4 people, people sitting, table and indoor
Image may contain: 5 people, people sitting and indoor
https://www.facebook.com/FatmirLimajKM/posts/130563721645703?__xts__[0]=68.ARBZj55OURS6PVo8rOuf5aGLe7oRA382haicX_jg67QHQBVuCiTBPyPahrMnjh5mywf8EQOVXPN0X1jerzK8tQK4pZ0aIs6UImTwUgAmZHx8pk5_kinz5o2YU0poYlzgy_A6FuvM6JfMsYmf1b1zmXOh_Eo2J1-IqstpThkJkST-cUbg3SC4-jfzD35-6ZD9-31vsWpXQcQ0aEs8SD8gcpywmQ3eFmwdEEKydrs4Gcq_mQPa4on_I8g3lRdMEOsn_pwcG-hN4DgLF2yh_yPJTnf-CCUXL8-i-S9p81ROLpM0lqyYR9fr2FslhBh36ZWkAaEEJPcfm4uqTJkcKRBXI_A&__tn__=-R