Kryetari i Nismës Socialdemokrate, njëherësh kandidat për kryeministër i koalicionit Nisma-AKR-PD Fatmir Limaj ka mbajtur takim me strukturat e partisë në Dragash.

“Është e jashtëzakonshme të shohësh në terren se si projekti ynë Bashkë për Shtetin po përkrahet anekënd vendit. Nisma dhe koalicioni ynë po shkon drejt zgjedhjeve me objektiva të qarta dhe strukturat tona në Dragash janë mobilizuar shumë dhe po angazhohen fuqishëm të japin imputin e tyre në fitoren e madhe të Nismës dhe koalicionit tonë në zgjedhjet e 6 tetorit”, ka thënë Limaj.

Image may contain: 11 people, indoor
Image may contain: 3 people, people standing and suit
Image may contain: one or more people, crowd and indoor
Image may contain: 1 person, standing and suit
Image may contain: 3 people, people sitting and indoor
Image may contain: 2 people, people smiling
Image may contain: 11 people, people smiling, people standing and suit
https://www.facebook.com/FatmirLimajKM/posts/129157138453028?__xts__%5B0%5D=68.ARB9qoWaZRt3_kwkoj67jRSi6k77NCHSe4vKio6v3aJf1uPa-YEU7smto6SF00rndrTNKLF3f4e8qtmBAUPaclCQrE3r2hf49zH5_Atms02vBP5cURZ8Bxcg7WuOvATGlJTIbj3GcOF-Erne_nG10qnEfLtS6Xps-fvJ_9ntTt6f3dUgo-Xre9gR2ndvYJZatvryo_MnQ51w4Sq6YAHhbVHjeB6l84sJ7oXctGdWIsMON3QPHNebYqsoRJpnb6fcVaEBSnszdRm2M-Jo9VxcWOW9-W37XrsKgEo-7RmPbfP-bs3xQeM2YeJTREuBHoUekVdqj6FJgh1R-L-wJwV8rNY&__tn__=-R