Kandidati për kryeministër të Kosovës nga koalicioni NISMA-AKR-PD, Fatmir Limaj në mbrëmjen e sotme ka takuar strukturat e partisë në Istog. Nga Dukagjini, ftesa ime për të gjithë është që të kthehemi në aktivistë dhe t’i shpalosim në çdo cep të vendit vlerat dhe programin tonë socialdemokrat.

Për projektin tonë Bashkë për Shtetin sot jemi në Dukagjin, ku takimet tona i filluam në qytetin e Istogut, ku takuam struktura tona në këtë qytet.

Kosova para vetes i ka pesë oferta për qeverisje dhe jam i bindur që oferta e Nismës dhe koalicionit tonë është më e mira dhe më e duhura për qytetarët tanë.

Nga Dukagjini, ftesa ime për të gjithë është që të kthehemi në aktivistë dhe t’i shpalosim në çdo cep të vendit vlerat dhe programin tonë socialdemokrat.

Poashtu, ftoj qytetarët e Istogut të mbështesin kandidatët tanë për deputetë të cilët do t’i mbrojnë denjësisht interesat e qytetarëve të vendit.

Bashkë për Istogun!
Bashkë për Shtetin!

https://www.facebook.com/FatmirLimajKM/posts/128733181828757?__xts__[0]=68.ARCDBrEb8vPevDRYtn5v9hIfYHLOmtn9FSemPfc1NRiQG-vZ3zmB9pUgMvSJ4tG0YdYvEz_qW533fCsWty3P6WhOS5iQPCQULI00PBpVUczt30g12upx6qdo0FeMm31E4nC9JxnxBNvd7GP-6A3uBhMSz9Zhazjh_6MHGp1MPvmpF7X9uGVswcfGLZ8LubtkiNLh6QwkHbEL0N2Us3hkYAd0W7RrWK_jkiuBZGTk0OLkeloweUQeYbmtH0rxnMAxs2WNWa6AhHmItzzufrgByFjgTO7-JXXiHj7P6mr3r3vtbY7jUn-AHwFqMdbHlHIiI0kiW65KaMJOhGqqOf9r-BZdv6CrVcbkjYz5TEuZklhHiyILoenx_2dTso5iDofstWRp-5fjtyUuqsaUB-qt-hfjUctRrkk4QPAn5HtP3Y-je6i4t3B5BNP61Q4re_-A_Q-7pH5bzyw0Au82zSGjE7878_J8AMvJNKcPRgxwWIkQjauM_wzYaA&__tn__=H-R
Image may contain: 1 person, wedding and indoor
Image may contain: one or more people, crowd and indoor
Image may contain: 15 people, people standing, suit, wedding and indoor
Image may contain: 1 person, standing and suit
Image may contain: 3 people, people smiling, suit