Kryetari i Nismës Socialdemokrate, njëherësh kandidat i koalicionit Nisma-AKR-PD për kryeministër, Fatmir Limaj, ka mbajtur takime me strukturat partiake në Shtime dhe Lipjan.

Limaj ka thënë se mbështetja për projektin Bashkë për Shtetin po rritet çdo ditë e më shumë.

Ai ka kërkuar angazhim maksimal në përkrahje të projektit Bashkë për Shtetin.

“Shtimja në kohë është rreshtuar në mbështetje të Nismës dhe pres që fitorja jonë e madhe ta mbajë vulën edhe të këtij qyteti. Lipjani tani ka një milion arsye këtë radhë të jetë krenar dhe të dalë e të votojë”, ka thënë Limaj.

Ai ka shtuar se: “Nga ajo që po shoh në tubimet tona në terren, vetëm sa po forcohet bindja se Nisma dhe partnerët e saj do të jenë befasia më e madhe pozitive e këtyre zgjedhjeve”.

Image may contain: 3 people, people standing
Image may contain: 6 people, people standing and indoor
Image may contain: 2 people, indoor
Image may contain: 3 people, people sitting and indoor
Image may contain: 1 person, indoor
Image may contain: 2 people
Image may contain: 3 people
Image may contain: 2 people, people standing and suit
Image may contain: 1 person, standing and suit
Image may contain: 6 people, people smiling, people standing and suit
https://www.facebook.com/FatmirLimajKM/posts/127895191912556?__xts__[0]=68.ARCQ-oSqzYLDffU_dshSjcfRqHCm7lO4iJzqeoFbVsWyneymAMoOkGJ8thDYG2Y2dRbLSqa39zD1CJVuhyKSrLBy_KEc5ZDCdPPQh_iukp6YAQdWe5PrbxOhJbCd34GlUYOPTu6L9zrn7buAfpJn13RsCTnOAYvfOmAtqo57vo_Y1jWtZcxVsnUmt47zs00qUSwctRjdbGdL-aZhWqIlBjkgr40gUTnd0dTeOthM1fZ7wxNxcYWLIWyYjB-zqBHrfo1e-HCsCWQWnPJpiOPkY9fsOLMYvpfo4_V_Ds3R45bjai_lx6ZM2e-aXxLv0zR2jmkMt0I8qwMj5soz1704cMU&__tn__=-R