Kandidati për kryeministër nga kualicioni NISMA/AKR/PD, Fatmir Limaj, ka mbajtur tubim me anëtarët dhe simpatizantët e kësaj partie në Klinë.

Limaj me këtë rast ka prezantuar planin pesë pikësh.

“Vazhdimi i fuqizimit të prodhuesve vendorë, ndërmarrjeve të vogla dhe të mesme, investimet e fuqishme në bujqësi, reformat në drejtësi, paketa sociale dhe qasje ndryshe ndaj diasporës, do të jenë prioritetet tona kryesore.”
Ai theksoi se edhe Klina është e gatshme për ta mbështetur projektin “Bashkë për Shtetin.”

“Edhe në Klinë pashë gatishmëri dhe entuziazëm për ta mbështetur projektin tonë Bashkë për Shtetin! Jam i bindur që projekti ynë, që ua kemi ofruar qytetarëve është më i miri, sepse ne duam t’i bashkojmë njerëzit me energji pozitive që duan të kontribuojnë për vendin.”

Këtu u prezantua kandidati për deputet nga Klina, Muhamet Gashi.

Image may contain: 4 people, people standing, people sitting, table and indoor
Image may contain: 1 person, standing and suit
Image may contain: 2 people, people standing
Image may contain: 27 people, people smiling, people standing and indoor
https://www.facebook.com/FatmirLimajKM/posts/127376608631081?__xts__[0]=68.ARDHcItMt-RJ-LTbkjGeNOvwFRDOiKXV5s1vp3LyGYrmVZfebOEuC7eqCrqChwS2C4kz220M_5UmI9zF4b0inortEJYlY0HlekK9NkuqY-gaaH0CFKtAKvMnDwFBs5SwWkXeMiXUY_2ioon_eYlbETWnVQonuGuj4NoSg2phzMG47YKpBIW33SvianWC2h-N_kDuNi-WJsIKlym3uklcV4uCenV78WLYc3Jr-ujQcyr0hZUADUwa3fFlq3mx7hK829LTN3vZ_bc4nKxiTkr6pe2FkGjmghJCMLp4l5i-WB-AseWrXRjmrhtnrAl1tYkoOtlaluO6rF6qYPO60Jj5Sbo&__tn__=-R