Nisma Socialdemokrate degët në Drenas dhe Skenderaj kanë organizuar takime me strukturat dhe aktivistët e tyre.

Në këto takime ka marrë pjesë edhe kandidati për kryeministër të vendit, Fatmir Limaj. Në këto dy tubime është parë mobilzim dhe entuziazëm për të mbështetur kandidaturën e Limajt pë rkryeministër të vendit. Limaj në Drenas dhe Skenderaj tha se fitorja e Nismës është e pandalshme. “Është një entuziazëm anekënd Kosovës për këtë projekt, Nisma Socialdemokrate dhe unë pres nga ju që të këtë entuziazëm të shtrini edhe këtë pjesë e Kosovës. Ne kemi dal në këto zgjedhje për të sjellë dhe jap një mundësi.vendit tonë.

Kjo parti do të fitojë zgjedhjet.Më mirë të kryhet kjo punë më 6 tetor dhe jo të vonohet deri pas 3 vjetësh. Prandaj dilni në krye të fitores. Kërkoj nga ju që të aktivizoheni të gjithë të kaloni terrenin, të komunikoni me qytetarët”, tha ai. Limaj qytetarëve iu kërkoi që të kenë kujdes se kujt po ia japin votën, pasi sipas tij ka deputetë që kanë votuar Gjykatën Speciale e që nuk e meritojnë votën.

E, kryetari i Këshillit Kombëtar të Nismës, Jakup Krasniqi theksoi se programi i tyre politik dhe elektoral është më i miri i mundshëm për Kosovën. “Programi ynë politik edhe elektoral është më i miri i mundshëm për periudhën që po kalon Kosova.

Ky program vjen pas qeverisjes së njëpasnjëshme të partive të quajtura të parti të djathta politike. Po e shohim se si e kanë degraduar ekonominë, arsimin dhe shëndetësinë edhe shumë sektorë të tjera”, tha Krasniqi. Kryetari i Degës të Nismës në Drenas, Isa Xhemajli u shpreh se partia e tyre është duke u fuqizuar çdo ditë e më shumë, për këtë ai tha se i ofrojnë qytetarëvekandidatët më të mirë,teksa tha se Kosova ka nevojë për dijen dhe guximin e Fatmir Limajt.

“Për momentin që po kalon vendi jonë ka nevojë për dijen edhe guximin tënd. Këto procese nuk mund të përfundojnë pa prezencën tënde. Pa frymën unifikuese dhe vendosshmërinë tënde. Tipare këto që po iu mungojnë shumë liderëve të skenës sonë politike”, tha ai.

https://www.facebook.com/FatmirLimajKM/posts/126976005337808?__xts__[0]=68.ARC3Yr-5mNv2XYc-sWs_fjun7q5nb8dxWaaBcbj9gogi-bjGT8tX75dJtjTsmouQEb5sBqjLJweWNw__7Po7m9Wgdxf9nSbcWlFEgC29JZGo48w7UmgU0mkB5FA19GYnGLuAdXHq1TMf-aSLgDrOnZ2BUBil8FNauT_cfkpzMGvIbT0NP_0TGei971MNfljvLo9ONtIEXsuKzuywZP27D2KrJ9ecsSu6mHFiEfp97EbUNSdiycBZs761yFn6y3iwuH1YdRqB-zkA4NNjcF1jiVq2arYiAumeUkqALtSwqBbc5656nIynlUWZQ2PRxSQztlvXE1ONDXWebrAFpA7Hgy4&__tn__=-R

Live nga Drenasi!

Posted by NISMA Socialdemokrate on Sunday, September 15, 2019
Image may contain: 11 people, people smiling, people standing and indoor
Image may contain: 25 people, people standing, suit, crowd, wedding and indoor
Image may contain: 1 person, on stage and standing
Image may contain: 2 people, people standing and suit