I ftuar sonte në emisionin “Argument Plus” ishte kryetari i Këshillit Kombëtar të Nismës Socialdemokrate, Jakup Krasniqi.

Kryetari Krasniqi ndër tjera tha se nëse nuk bashkohen të gjitha subjektet politike në Kosovë me qëllim të reformimit të arsimit, një ministër i vetëm nuk mund ta bëjë këtë.
Krasniqi shton se duhet bashkim i forcave politike në Kosovë që ta incizojnë mirë gjendjen në të cilën gjendet arsimi, dhe vetëm pas kësaj ekziston mundësia për t’u bërë reforma e duhur.

Më poshtë mund ta ndiqni intervistën e plotë të Kryetarit të këshillit kombëtarë të Nisma Socialdemokrate, Jakup Krasniqi për emisionin “Argument plus” RTV21:

Jakup Krasniqi

Intervista e plotë e Kryetarit të këshillit kombëtarë të Nisma Socialdemokrate, Jakup Krasniqi për emisionin "Argument Plus" RTV21

Posted by NISMA Socialdemokrate on Friday, September 13, 2019