Image may contain: 3 people, baby
Image may contain: 2 people, people sitting and indoor

Image may contain: 4 people, people sitting, wedding, crowd, table and indoor
Image may contain: 2 people, people on stage and child
Image may contain: 7 people, people sitting, wedding and indoor
Image may contain: 1 person, crowd and indoor
Image may contain: 3 people, people sitting and outdoor
Image may contain: 1 person, sitting

Duke ndodhur: Mbledhja e Kryesisë me kryetarë dhe përfaqësues të degëve të NISMA-s Socialdemokrate. Bashkë për Shtetin!

Posted by NISMA Socialdemokrate on Wednesday, September 11, 2019