Kushtetuta e Kaçanikut, është një nga ngjarjet dhe datat me të rëndësishme në historinë tonë me të re.
Ajo zë vend të rëndësishëm në historinë e Republikës së Kosovës duke u paraprirë ngjarjeve tjera të mëdha të cilat çuan në çlirimin dhe pavarësimin e vendit.
Kujtojmë të gjithë ata delegatë që dhanë kontributin e tyre në miratimin e Kushtetutës së Republikës së Kosovës – Kushtetutës së Kaçanikut.
FL

Sot bëhen 29 vjet, kur në qytetin e Kaçanikut, u miratua Kushtetuta e Republikës së Kosovës.Kushtetuta e Kaçanikut,…

Posted by NISMA Socialdemokrate on Saturday, September 7, 2019