Kandidati për kryeministër nga radhët e koalicionit NISMA-AKR-PD, Fatmir Limaj, ka thënë se koalicioni të cilën ai e udhëheq garon me kandidatët më të mirë për deputetë në Kuvendin e Kosovës.

Njerëz me vlera të larta, të cilët, Limaj thotë se e meritojnë mbështetjen e qytetarëve. “Socialdemokratet dhe liberalët garantojnë të ardhmen të cilët e duan qytetarët e vendit. Boshti ynë politikë angazhohet për Kosovën shtet të së drejtës, të drejtësisë sociale dhe të integruar në BE”, shkruan Limaj.

Më tutje, Limaj shkruan se koalicioni NISMA-AKR-PD premton dhe garanton të ardhmen që e duan qytetarët e vendit.

Postimi i plotë:

Boshti politik NISMA-AKR-PD angazhohet për shoqëri në themelet e së cilës qëndrojnë vlerat themelore si Liria, Drejtësia dhe Solidariteti. Koalicioni fitues i zgjedhjeve të 6 tetorit garon me kandidatët më të mirë, njerëz me vlera të larta të cilët meritojnë mbështetjen e qytetarëve.

Socialdemokratët dhe liberalët garantojnë të ardhmen të cilët e duan qytetarët e vendit. Boshti ynë politik angazhohet për Kosovën shtet të së drejtës, të drejtësisë sociale dhe të integruar në BE. Lista e kandidatëve për deputetë nga koalicioni ynë premton dhe garanton të ardhmen që e duan qytetarët tanë.

Bashkë për Shtetin!

Lista e plotë fituese:

Lista përfundimtarë e dorëzuar në KQZ:

Nr. Emri Mbiemri Subjekti
1 Fatmir Limaj NISMA
2 Behgjet Pacolli AKR
3 Albulena Balaj NISMA
4 Bilall Sherifi NISMA
5 Islam Pacolli AKR
6 Mirlinda Sopi – Krasniqi AKR
7 Zafir Berisha NISMA
8 Endrit Shala NISMA
9 Shqipe Kupina AKR
10 Haxhi Shala NISMA
11 Valdrin Lluka AKR
12 Valdete Bajrami NISMA
13 Enver Hoti NISMA
14 Skender Reçica NISMA
15 Refiqe Ternava AKR
16 Bekim Brestovci NISMA
17 Jeton Svirca NISMA
18 Arbëreshë Krasniqi NISMA
19 Vesel Makolli AKR
20 Dardan Krasniqi NISMA
21 Arbenita Halilaj Krasniqi NISMA
22 Fatmir Matoshi AKR
23 Heset Sahiti NISMA
24 Suzana Sejdijaj AKR
25 Besnik Berisha NISMA
26 Sami Hajdaraj NISMA
27 Aferdita Gjonbalaj – Stublla NISMA
28 Nysret Çubreli AKR
29 Agim Çaka NISMA
30 Shukrije Bytyqi NISMA
31 Isa Xhemajlaj NISMA
32 Fazli Hoxha NISMA
33 Myzejene Selmani ARK
34 Ekrem Mustafa AKR
35 Sevdail Robelli NISMA
36 Albana Bytyqi NISMA
37 Fehmi Hysenaj NISMA
38 Abdullah Vojvoda NISMA
39 Arbanë Hajdaraj NISMA
40 Musa Dervishaj AKR
41 Muhamet Gashi NISMA
42 Sevdije Lama AKR
43 Arianit Ibrahimi AKR
44 Kastriot Sylejmani NISMA
45 Zejnije Veliu NISMA
46 Sedat Ismajli AKR
47 Gëzon Berisha NISMA
48 Merita Dervishi NISMA
49 Afrim Bekteshi NISMA
50 Xhemajl Hazizi NISMA
51 Violeta Dema NISMA
52 Skender Avdyli AKR
53 Enver Shala NISMA
54 Erjona Ramaj NISMA
55 Rexhep Mazreku NISMA
56 Abdullah Mehmeti AKR
57 Alma Lamçja AKR
58 Shukri Quni NISMA
59 Vesel Krasniqi NISMA
60 Valentina Bajrami NISMA
61 Driton Ademi NISMA
62 Imer Rogova AKR
63 Hajrije Gashi NISMA
64 Albert Sermaxhaj NISMA
65 Musa Fetahaj NISMA
66 Drenushe Hajzeri-Geci AKR
67 Shkodran Imeraj NISMA
68 Xhemajl Hasani NISMA
69 Xhylije Ibrahimi AKR-PD
70 Fatmir Halili NISMA
71 Hasan Ahmetaj NISMA
72 Qendrese Xhema NISMA
73 Mervan Rexhepi NISMA
74 Hyzer Gashi NISMA
75 Arbnore Kelmendi NISMA
76 Mehdi Thaqi NISMA
77 Mustafë Haziri NISMA
78 Lule Berisha-Zabelaj NISMA
79 Afrim Tejeci NISMA
80 Fidan Klinaku NISMA
81 Sanije Rexha NISMA
82 Refki Bytyçi NISMA
83 Naim Asllani NISMA
84 Fexherije Konushevci NISMA
85 Luan Dinaj NISMA
86 Agim Krasniqi NISMA
87 Agnesa Hajredini NISMA
88 Xhafer Plakiqi NISMA
89 Edmond Dushi NISMA
90 Egzonë Muharrem NISMA
91 Xhevdet Krasniqi NISMA
92 Vesel Neziri AKR-PD
93 Shkurte Berisha NISMA
94 Tasim Halabaku NISMA
95 Astrit Xhinovci NISMA
96 Hyrije Gashi-Kodra NISMA
97 Jenuz Berisha NISMA
98 Artan Haziri NISMA
99 Fatime Jasiqi NISMA
100 Ali Halimi NISMA
101 Bajram Tahiri NISMA
102 Bahri Bokshi NISMA
103 Hyzri Vishi NISMA
104 Adem Qemali NISMA
105 Eqrem Berisha NISMA
106 Liman Krasniqi NISMA
107 Haxhi Hoti NISMA
108 Shumzim Bujupi NISMA
109 Milaim Kosumi NISMA
110 Xhevdet Smakiqi NISMA