Si gjithmonë të gatshëm për t’i sjellë fitore të madhe koalicionit tonë në zgjedhjet e 6 tetorit. Kryesisë së degës i kërkova të mobilizohen dhe të angazhohen edhe më shumë dhe ta shtrijnë frymën socialdemokrate në Prizren. Boshti ynë politik në çfarëdo kombinimi do të jetë përcaktues për formimin e qeverisë së ardhshme. Ky koalicion është koalicioni më i qëndrueshëm, koalicioni fitues i cili do t’i adresojë shqetësimet e qytetarëve të Kosovës. Shkojmë drejt zgjedhjeve, të bindur në realizimin e objektivave tona.
FL

Sot në Prizren takova Kryesinë e degës së Nismës në këtë qytet. Si gjithmonë të gatshëm për t’i sjellë fitore të madhe…

Posted by Fatmir Limaj on Saturday, August 31, 2019