Të aderuarit i mirëpriti kreu i Nismës, Fatmir Limaj bashkë me kryetarin e Këshillit Kombëtar, Jakup Krasniqi, me ç ‘rast, socialdemokratëve të rinj ju shprehën mirënjohje për besimin dhe gatishmërinë e tyre për të rrugëtuar së bashku në Nismë.

NISMA është kthyer në adresën më të besuar politike, të cilës çdo ditë po i bashkohen qytetarë të shumtë anembanë vendit.

Nismës Socialdemokrate sot ju bashkuan edhe dy personalitete të rëndësishme nga fusha e mjekësisë, Dr. sc. Shefki Ajdini…

Posted by NISMA Socialdemokrate on Monday, August 26, 2019