Djem dhe vajza të reja të mobilizuar si asnjëherë më parë për t’i sjellë një rezultat të madh Nismës në zgjedhjet parlamentare të 6 tetorit.
Rinia e Nismës është promotore e zhvillimit dhe forcimit të partisë sonë.
NISMA ka dëshmuar se është partia që promovon dhe ua jep hapësirën më të madhe të rinjve dhe këtë praktikë do ta ndjekim edhe më tutje.
FL

Mobilizim i jashtëzakonshëm i strukturave drejtuese të rinisë së Nismës Socialdemokrate.Djem dhe vajza të reja të…

Posted by Fatmir Limaj on Friday, August 30, 2019