Gjatë dy viteve të fundit industria përpunuesve të drurit është rritur në mënyrë të jashtëzakonshme dhe kjo si rezultat i duarve të vyera të njerëzve tanë dhe përkrahjes tonë të vazhdueshme për këtë industri. Ne duhet të vazhdojmë të punojmë bashkë për shtetin tonë. Do të vazhdoj të jem zë i prodhuesve, përpunuesve, punëtorëve dhe gjithë qytetarëve të Kosovës. E.SH

Ndihma per perpunuesit e drurit

Gjatë dy viteve të fundit industria përpunuesve të drurit është rritur në mënyrë të jashtëzakonshme dhe kjo si rezultat i duarve të vyera të njerëzve tanë dhe përkrahjes tonë të vazhdueshme për këtë industri. Ne duhet të vazhdojmë të punojmë bashkë për shtetin tonë. Do të vazhdoj të jem zë i prodhuesve, përpunuesve, punëtorëve dhe gjithë qytetarëve të Kosovës. E.SH

Posted by Endrit Shala on Tuesday, September 3, 2019