Veçanërisht urime për fatosat të cilët nga sot nisin një etapë të re të jetës së tyre.

Shpreh mirënjohjen time për të gjithë mësimdhënësit për përkushtimin dhe angazhimin e tyre, të cilët edhe në kohërat më të vështira nuk hoqën dorë nga edukimi dhe arsimimi i fëmijëve tanë.

Urime nxënës dhe mësimdhënës. Qoftë një vit i mbarë për të gjithë ju!