Në Demokraci vetëm Vota e lirë e qytetarit e pa manipuluar dhe e peshuar mirë, e dhënë me besim, ndershmëri e përkushtim sjell ndryshimin, avancon lirinë, forcon shtetin e se drejtës, rritë punësimin, profilizon e ngrit arsimin, kujdeset për shëndetin e ambientin, të gjitha këto e ndërtojnë të ardhmen e vendit tonë – Kosovën tonë të dashur!

QYTETARË:VETËM VOTA E LIRË SJELLË NDRYSHIMIN E PRITURNë Demokraci vetëm Vota e lirë e qytetarit e pa manipuluar dhe e…

Posted by Jakup Krasniqi on Monday, August 26, 2019