Gushti dhe shtatori i vitit 1998, ishin përplotë ditë të vështira, por të lavdishme! Por, në ditë të vështira, njerëzit i shpalosin vlerat e tyre, integritetin e tyre, shpirtin e tyre njerëzor!

Lavdi jetës e veprës së Dëshmorëve të Lirisë!
Lavdi Dëshmorit Ismet Jashari!

Në përkushtim të Dëshmorit e Heroit -Ismet Jashari – Kumanova!Gushti dhe shtatori i vitit 1998, ishin përplotë ditë të…

Posted by Jakup Krasniqi on Sunday, August 25, 2019