Sot dega e Nismës në Pejë pati ditë feste, aderimet e dhjetra të rinjëve dhe inagurimin e ambienteve te reja të zyrëve.
Ku se bashku me Ministrin Reçica, zv ministrin Dugolli dhe antarin e kryesis zoti Hoxha shperndam libreza dhjetra të rinjeve dhe te rejave.
Faleminderoj të gjithë strukturat dhe aktivistët e degës së Nisma Socialdemokrate për punën e pa lodhshme!
Per kunder propagandave te dashakeqve
Nisma Socialdemokrate po rritët në Dukagjin fuqishëm!
12+

Sot degës Nismas Socialdemokrate në Peje ju bashkuan mbi 70-të antarë të rinjë, shumica nga ta intelektual. Sot dega e…

Posted by Gezon Berisha on Saturday, August 31, 2019