NISMA Socialdemokrate publikon Raportet Financiare të vitit 2015. NISMA Socialdemokrate ashtu si edhe subjektet tjera parlamentare në Republikën e Kosovës financohet nga Buxheti i Republikës së Kosovës, respektivisht nga Fondi për mbështetjen e subjekteve politike si dhe nga kontributet në mjete financiare nga anëtarësia dhe donatorët tjerë. NISMA Socialdemokrate iu njofton se Strukturën dhe Pasyrat e të ardhurave financiare e kemi raportuar çdo vit pranë KQZ-së, duke e respektuar në tërësi ligjin nr. 3/L-174. Këtu gjeni të bashkangjitur Raportin Financiar të vitit 2015.

NISMA Socialdemokrate – Zyra për Informim

No photo description available.
No photo description available.
No photo description available.
No photo description available.
No photo description available.
No photo description available.
No photo description available.
No photo description available.
No photo description available.
No photo description available.