Pasi përfunduam në degën e Kamenicës, vazhduam për takim me strukturat udhëheqëse të degës së NISMA-së në Gjilan. Edhe këtu diskutuam mbi përgaditjet dhe mobilizimin që kjo degë po i bën për zgjedhjet parlamentare. 
Entuziazmi dhe gatishmëria e jashtzakonshme e kësaj strukture për ta rritur sa më shumë NISMA-në në Gjilan!

Pasi përfunduam në degën e Kamenicës, vazhduam për takim me strukturat udhëheqëse të degës së NISMA-së në Gjilan. Edhe…

Posted by Endrit Shala on Saturday, August 3, 2019