Takime parapërgatitore dhe mobilizim i jashtëzakonshëm për betejat zgjedhore. Zgjedhjet qe po vijnë, nuk janë thjeshtë zgjedhje të radhës, por janë zgjedhje vendimtare për të ardhmen e vendit. Nisma është e gatshme dhe me objektiva të qarta. 
#nejemigati#nismasocialdemokrate FL

Te parku i jashtëzakonshëm i Blinajës me struktura dhe aktivistë të degëve tona nga Drenasi, Lipjani dhe Shtimja. Takime…

Posted by NISMA Socialdemokrate on Wednesday, July 31, 2019