Të liqeni i mrekullueshëm i Radoniqit, me struktura dhe aktivistë të Nismës nga rajoni i Dukagjinit. Edhe në këto degë, si kudo tjetër në degët tona, pashë entuziazëm dhe mobilizim të jashtëzakonshëm për betejat e radhës. Nisma është e gatshme dhe me objektiva të qarta. 
#nejemigati #nismasocialdemokrate FL

Të liqeni i mrekullueshëm i Radoniqit, me struktura dhe aktivistë të Nismës nga rajoni i Dukagjinit. Edhe në këto degë,…

Posted by NISMA Socialdemokrate on Sunday, July 28, 2019