Takime parapërgatitore me struktura dhe aktivistë të Nismës nga Prizreni dhe Dragashi në Bjeshkët e bukura të Sharrit. Entuziazëm dhe mobilizim i jashtëzakonshëm kudo i degëve tona anekend vendit për sfidat e radhës. Nisma është e gatshme dhe me objektiva të qarta. 
#nejemigati#nismasocialdemokrate

Takime parapërgatitore me struktura dhe aktivistë të Nismës nga Prizreni dhe Dragashi në Bjeshkët e bukura të Sharrit….

Posted by NISMA Socialdemokrate on Saturday, July 27, 2019