Në vazhdën e takimeve të punës me strukturat udhëheqëse të degëve të NISMËS Socialdemokrate, në funksion të pregatitjeve për zgjedhjet e parakohshme parlamentare, sot së bashku me anëtarët e kryesisë dhe misnitrat Endrit Shala dhe Skender Reçica ishim në degën e Kamenicës. 
Vazhdojmë sot për në Gjilan, Viti-kllokot, Kaçanik…..
#NismaSocilademokrate10+

Në vazhdën e takimeve të punës me strukturat udhëheqëse të degëve të NISMËS Socialdemokrate, në funksion të pregatitjeve…

Posted by Bilall Sherifi on Saturday, August 3, 2019