Aktivitetet javore te ministrit Bytyqi

Ne kete video mund ti shikoni disa nga aktivitetet javore te ministrit te MAShT, Shyqiri Bytyqi.

Posted by Ministria e Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë – MAShT on Sunday, July 21, 2019