ROLI I NISMA-s NË QEVERISJE 

Bilall Sherifi – Shef i GP të NISMA-s, Sekretar i përgjithshëm i Nisma-s
Endrit Shala – Ministër i Tregtisë dhe Industrisë, Anëtar i Kryesisë së Nisma-s

Debat Plus me Ermal Pandurin – (JO)Stabiliteti i Koalicionit – 11.07.2019

ROLI I NISMA-s NË KOALICION DHE QEVERISJE Bilall Sherifi – Shef i GP të NISMA-s, Sekretar i përgjithshëm i Nisma-sEndrit Shala – Ministër i Tregtisë dhe Industrisë, Anëtar i Kryesisë së Nisma-sArben Ahmeti – Drejtor i Programacionit në Rtv DukagjiniImer Mushkolaj – AnalistFidan Rama – Drejtor i Informacionit në Rtv Dukagjini

Posted by NISMA Socialdemokrate on Thursday, July 11, 2019